Heerlijk dineren in een privé-settingKlassiek of bourgondischBij U aan huis of op de zaak

Heerlijk dineren in een privé-setting

Read More

Klassiek of bourgondisch

Read More

Bij U aan huis of op de zaak

Read More

Vegetarische keuken

Het betreft een voorbeeld menu, via Koken met de Weise Mol gaat alles in samenspraak.

Vegetarisch, biologisch

Hapje vooraf
Vegetarisch hapje van het huis.

Voorgerecht
Torentje van bladerdeeg en gegrilde bospeen met aspergebechamel & marjolein pesto.

Tussengerecht
Safraan gnocchi met pompoencréme en goudse kaas.

Soep
Gerookte boterkoolrabi-velouté met ricotta.

Warm tussen
Roerbakspinazie met pindasaus en verse kokos.

Hoofdgerecht
Zacht geglaceerde zoete ui met risotto van grijze cantharellen en knolselderijchips.

Nagerecht
Bavarois van champagne met aardbeienmarshmallows en honingpoeder.

 
Neem contact met ons op:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Welkom bij Koken met de Weise Mol

Privé kok aan huis of op de zaak:  neem contact op met personal chefs Esther de Mol en Anja Weisscher Soms is de beste plek voor de perfecte lunch of diner […]

Read More
Foto impressie

Diner april 2014 Diner augustus 2014 Diner november 2014 Diner mei 2015 Diner juli 2015

Read More
Veel gestelde vragen

Blijft mijn keuken schoon: U krijgt uw keuken weer net zo schoon terug als dat de Chef-kok hem aantrof bij binnenkomst. Daar hoort de afwas, of wat daar ook voor nodig is […]

Read More