Heerlijk dineren in een privé-settingKlassiek of bourgondischBij U aan huis of op de zaak

Heerlijk dineren in een privé-setting

Read More

Klassiek of bourgondisch

Read More

Bij U aan huis of op de zaak

Read More

Veel gestelde vragen

 • Blijft mijn keuken schoon: U krijgt uw keuken weer net zo schoon terug als dat de Chef-kok hem aantrof bij binnenkomst. Daar hoort de afwas, of wat daar ook voor nodig is ook bij.
 • Eet de kok mee: naast het feit dat wij dat niet chique vinden is de Chef-kok er om u een onvergetelijke culinaire ervaring te bezorgen. Daar is hij of zij ontzettend druk mee, wij vinden het ongepast als de Chef-kok mee eet.
 • Kan het in mijn keuken: alles gaat in samenspraak met de Chef-kok, zodat die in kan schatten wat er meegenomen moet worden.
 • Kunnen wij annuleren: indien u wilt annuleren kan dit tot 14 dagen van te voren kosteloos.
  Indien u annuleert binnen 14 tot 7 dagen ontvangt u een factuur á € 150
  Indien u annuleert binnen 7 tot 3 dagen ontvangt u een factuur á € 275
  Indien u annuleert binnen 3 dagen ontvangt u een factuur ter waarde van het volledige, aan u geoffreerde bedrag.
 • Moeten we zelf afwassen: nee, nooit! Een kok aan huis is pure luxe en verwennerij. Onze koks nemen servies, bestek en eventueel linnengoed mee, en weer mee terug. Uw keuken wordt schoon achter gelaten.
 • Neemt de kok alles mee: de Chef-kok neemt alles mee wat nodig is om het diner te kunnen bereiden. Daarnaast wordt er ook servies, bestek en linnengoed meegenomen door de Chef-kok.
 • Rekening betalen: ongeveer een week voorafgaand aan het evenement, maken we een afspraak om alles door te nemen en dient 50% van de rekening vooraf betaald te worden.
 • Vanaf hoeveel personen: Vanaf 4 personen (is vrij prijzig) tot 25 personen. Vanaf 30 a 40 personen spreken we eigenlijk over catering.
 • Worden wij ook bediend: tot 10 personen komt er altijd bediening mee met de uitvoerend Chef-kok. Vanaf 10 personen kunt u tegen een meerprijs bediening inhuren.
Welkom bij Koken met de Weise Mol

Privé kok aan huis of op de zaak:  neem contact op met personal chefs Esther de Mol en Anja Weisscher Soms is de beste plek voor de perfecte lunch of diner […]

Read More
Foto impressie

Diner april 2014 Diner augustus 2014 Diner november 2014 Diner mei 2015 Diner juli 2015

Read More
Veel gestelde vragen

Blijft mijn keuken schoon: U krijgt uw keuken weer net zo schoon terug als dat de Chef-kok hem aantrof bij binnenkomst. Daar hoort de afwas, of wat daar ook voor nodig is […]

Read More